VIDEO. Puur geluk of een geniaal doelpunt? Opmerkelijke goal van Alexis Saelemaekers levert Bologna punt op

Bologna heeft zondagnamiddag op de 34e speeldag in de Serie A voor eigen volk een uitschuiver gemaakt tegen Udinese. Het bleef steken op 1-1.

Vincent Van Genechten
Bron: BELGA

Martin Payero deelde de gastheer in de blessuretijd van de eerste helft een tik uit. Sam Beukema pakte in de 64e minuut zijn tweede gele kaart, waardoor Bologna tot overmaat van ramp met een man minder verder moest. Ondanks het numerieke ondertal forceerde Alexis Saelemaekers in de slotfase de gelijkmaker met zijn vierde competitietreffer van het seizoen.

De goal van Saelemaekers (vanaf 1:49):

In de rangschikking van de Italiaanse eerste klasse liet nummer vier Bologna met 63 punten na om nummer drie Juventus (65) bij te benen.