© Twitter

Politie en Sophie’s Angels op zoek naar verwaarloosde hond Rosa: “We zijn radeloos”

De politiezone MINOS heeft dinsdag een opsporingsbericht verspreid van de vermiste hond Rosa. Ook vzw Sophie’s Angels, een organisatie die zich inzet voor verwaarloosde en mishandelde hondjes, vraagt om het bericht te verspreiden. De verwaarloosde hond ontsnapte vorige week uit een weide in Edegem.

bap, nadb

Rosa is een straathondje dat ongeveer zo groot is als een Jack Russell. Ze is roodbruin van kleur en heel bang. Intussen zijn er al meldingen van mensen die haar gespot hebben rond Hove, Boechout, Edegem en Mortsel. Zondagavond werd ze voor het laatst gezien in Kontich.

“Wij zijn radeloos en hebben echt hulp nodig”, zegt Ann-Sophie van vzw Sophie’s Angels uit Wilrijk aan atv. “Ze was al zo mager en nu met de koude en de sneeuw wordt het gevaarlijk.” De organisatie raadt iedereen aan om het dier niet zelf te benaderen, maar wel onmiddellijk iemand op te bellen. “Ze laat zich niet vangen en zal bijten om zichzelf te verdedigen”, klinkt het.

Wie de hond heeft opgemerkt, wordt gevraagd om naar de politie te bellen op het telefoonnummer 03/451.98.98 of naar de vzw via het nummer 0485/22.51.22.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER