Elke vierde dinsdag van de maand organiseert Okra Lutlommel haar maandelijks wijkrestaurant in zaal De Hanekap.© Nele Mannaerts

Vijftigste wijkrestaurant wordt gevierd met de vrijwilligers van Okra Lutlommel en een glaasje cava

Lommel -

Elke vierde dinsdag van de maand organiseert Okra Lutlommel haar maandelijks wijkrestaurant in zaal De Hanekap. Deze week was het extra feest tijdens het vijftigste wijkrestaurant in Lutlommel.

Nele Mannaerts

Met een feestmaal en een extra glaasje cava of fruitsap werd er getoast op het vijftigste wijkrestaurant in Lutlommel. Dankzij de vrijwilligers van Okra stond er een driegangenmenu klaar met aperitief, aspergesoep, gebraad met gestoofde appel, veenbessen, kroketten en een aardbeienmousse.

“De bedoeling van het wijkrestaurant is om mensen van alle leeftijden één keer per maand samen te brengen voor een lekkere maaltijd en een gezellige babbel”, vertelt Jacques Maes van Okra Lutlommel. “We zijn blij dat we dat hier al voor de vijftigste keer kunnen doen. Samen eten in een ontspannen sfeer is namelijk het ideale middel om het dorps- en buurtgevoel te versterken.”

Gezellig en lekker was het zeker op Lutlommel. “Wij komen elke maand eten in het wijkrestaurant van Lutlommel. Het is altijd lekker en supergezellig. We hebben een heel plezante tafel”, besluiten bezoekers Trinette, Lucienne, Maria en Ida.

© Nele Mannaerts

© Nele Mannaerts

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer