Gedurende vier weken kan je terecht in de pop-up in de Heilige Geeststraat.© Hélène Baccaert

Sawadi viert vijftienjarig jubileum met pop-up in Lier

Lier -

Sawadi bestaat vijftien jaar in Lier en dat mag gevierd worden. Om deze mijlpaal te eren verwent het team van Sawadi de inwoners van Lier met een bijzondere pop-up die vier weken geopend zal zijn.

Hélène Baccaert

“Sawadi is al vijftien jaar actief in Lier en volgend jaar vieren we ons 25-jarig bestaan. Dat zijn twee geweldige redenen om flink uit te pakken. Onze Lierse verjaardag vieren we door klanten te verrassen en te bedanken met een tijdelijke stockverkoop. We willen zo veel mogelijk mensen de kans geven om te profiteren, waarbij alle vertrouwde merken en service beschikbaar zijn tegen de helft van de helft”, vertelt Joris, zoon van zaakvoerster Ginneke.

Gevestigde waarde

Met vier vaste winkels verspreid over Kontich en Lier is Sawadi uitgegroeid tot een gevestigde waarde. “Ons team is al 25 jaar bij mij, vanaf het begin. We zijn een hechte ploeg en werken nauw samen bij het selecteren van onze collecties”, vertelt Ginneke Van Reeth trots. “Wim is mijn buitendenker en rechterhand. Mijn zoon Joris, kun je mijn linkerhand noemen. Maar ook de rest van mijn team is even onmisbaar. Ik wil hen dan ook graag bedanken, zonder hen zou dit niet mogelijk zijn.”

Zaakvoerdster Ginneke en haar zoon Joris.© Hélène Baccaert

Pop-up

De pop-up van Sawadi biedt een gevarieerd assortiment voor dames, kinderen en heren, met zowel Belgische als Italiaanse merken. “Het is een unieke kans om kwaliteitskleding te verkrijgen met aanzienlijke kortingen, en we vullen de voorraad regelmatig aan met nieuwe items”, legt Naima, een vaste verkoopster bij Sawadi, uit.

“Onze voorraad wordt regelmatig aangevuld”, zegt Naima, vast verkoopster bij Sawadi.© Hélène Baccaert

“Onze mensen hebben hard gewerkt om er een aangename winkel in te richten, zodat we ook daar de kwaliteit kunnen bieden die onze klanten nu al vijftien jaar van ons kennen. We zijn er maar vier weken. Zoals altijd bij een stockverkoop geldt: op is op”, vertelt Wim Schotsmans.

Met kortingen tot wel 75 procent is de Sawadi-pop-up een niet te missen kans voor modeliefhebbers in Lier. “Hou zeker onze sociale media in de gaten voor extra acties en speciale aanbiedingen”, sluit Schotsmans af. De pop-up, gelegen in de Heilige Geeststraat 3 in Lier, zal elke vrijdag, zaterdag en zondag van 11 tot 17 uur open zijn, met een extra openingsavond op donderdag van 17 tot 20 uur.

Sawadi viert zijn Lierse verjaardag met een pop-up.© Hélène Baccaert

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Handelaars en horeca Mechelen