Facebook, JustGiving
Volledig scherm
© Facebook, JustGiving

Man duikt op Mallorca in zwembad en knalt met hoofd tegen bodem. Als vrienden hem uit water halen ademt hij niet meer

BuitenlandEen Britse man die met een groep vrienden en collega’s naar het Spaanse vakantie-eiland Mallorca reisde voor een vrijgezellenweekend, heeft die uitstap duur betaald. Toen Keith Dungait (41) het zwembad in dook, raakte hij met zijn hoofd de bodem. Zijn kameraden konden hem uit het water trekken, maar de vader van twee bleek niet meer te ademen.

21 reacties

  • Chechita Pedemonte

    6 jaar geleden
    Roger Collar, ons Universitair Son Espases Ziekenhuis is een ziekenhuis op niveau en de medische kennis is dezelfde als in uw land en soms beter. Het zou ook noemenswaardig zijn te vermelden dat we vele jonge en niet zo jonge levens redden.
  • Elise Van Damme

    6 jaar geleden
    Ooit ook eens gedoken terwijl ik dacht dat het diep genoeg was. Paf met de kin tegen de bodem. Gelukkig niks aan overgehouden maar mijn kaak en kin hebben toch enkele dagen pijn gedaan. Sterkte alvast aan de familie.
  • Heidi Werbrouck

    6 jaar geleden
    Hoezo privacy, het is toch zijn vrouw die de media inschakelt? Dit is een accident, wellicht had het kunnen vermeden worden. Een hotelzwembad is bijna nooit diep genoeg om als volwassene in te duiken.
  • mich lee

    6 jaar geleden
    Peter Buyck, op welke manier wordt de medische privacy geschonden. Als je in coma ligt heb je een voogd. Dat is bij wet je partner. Het is zijn vrouw die alles verteld, niet zijn vrienden en nog minder het ziekenhuis. Niks privacy geschonden dus.
  • Geert Vandermeersch

    6 jaar geleden
    Een kennis van mij had net hetzelfde voor. Wij ook geld ingezameld voor behandeling in USA Zijn vrouw heeft het grotendeels opgesoupeerd. Hij was verlamd tot aan de nek. Het enige wat hij in zijn instelling zelf kon was drinken met een rietje. In zijn beker zat altijd whisky. Hij stierf waarschijnlijk zonder het nog te beseffen.