unsplash
Volledig scherm
© unsplash

Vijf onmisbare gadgets voor in de reiskoffer

MultimediaBijna vakantietijd? Hier zijn vijf onmisbare technologische snufjes die je reis en verblijf in het buitenland alleen maar aangenamer maken.

12 reacties

  • maud hallett

    5 jaar geleden
    onnodige gadgets volgens mij
  • ronny cuypers

    5 jaar geleden
    ik ben net thuis van een weekje ontspannende vakantie. Had geen enkel van die prullen mee en toch was het fantastisch. Onmisbaar? Goede sfeer, geld, lief, proper ondergoed.
  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    Geef mij maar een écht boek, dat ruikt zo lekker. Als je een e-reader ruikt kan je best de brandweer bellen. Al de rest is enkel 'onmisbaar' als je een electronicaverslaving hebt en dan kun je best je tijd weg van de normale wereld gebruiken om even te navelstaren of je leven wel zin heeft.
  • Marc De Smet

    5 jaar geleden
    En mag je die dingen ook meenemen op het vliegtuig? Voor zo ver ik weet zijn er limieten voor de capaciteit van powerbanks. Deze mogen in geen geval in de checkin bagage. En ik heb de indruk dat verschillende luchthavens, verschillende regels hanteren. Opletten dus dat je je dure gadget niet moet achterlaten bij het checken van je handbagage.
  • David Vermeulen

    5 jaar geleden
    Woow. Je moet wel geld hebben om zo'n gadgets te hebben. Als we dat kunnen betalen waarom dan steeds met ryanair vliegen? Kan je de veel duurdere Brussel airlines boeken.