Deze programma’s zijn dit najaar te zien op zender Vier

© VIER/VIJF

De Slimste Mens ter Wereld, Gert Late Night, De Rechtbank… Dit najaar staan er bij de zender Vier weer een heleboel gekende programma’s op de agenda. Maar er is ook plaats voor nieuwe shows zoals Dancing with the Stars, waarin Gert Verhulst en Jani Kazaltzis de presentatie voor hun rekening nemen.

nadb

VIER

© VIER

Expeditie Robinson

Achttien jaar na het allereerste seizoen op het toenmalige VT4 brengt VIER dit najaar de oerversie van Expeditie Robinson terug op het scherm, het meest confronterende overlevingsprogramma ter wereld.

Zeventien totaal onbekende Vlamingen van verschillende afkomst gaan drieëndertig dagen lang de bikkelharde strijd aan met zichzelf, elkaar en de natuurelementen op een onbewoond eiland. De inzet? Een geldbedrag van 25.000 euro.

UEFA Champions League

Naast de vaste voetbalafspraak met Sports Late Night in het weekend, zal de bal ook elke dinsdag aan het rollen gaan. VIER zendt dit najaar de UEFA Champions League uit en zoomt in op de meest epische matchen uit het belangrijkste internationale voetbaltoernooi voor clubs in en rond Europa.

De Rechtbank

Het nieuwe en achtste seizoen van De Rechtbank toont opnieuw op unieke wijze de werking van justitie op het niveau van de burger. De rechtszaken ontvouwen zich voor de ogen van de kijkers, die samen met de rechters de beklaagden en rechtzoekenden observeren.

Bake Off Vlaanderen

De iconische witte Bake Off tent strijkt ook dit najaar neer in Vlaanderen. Tien gepassioneerde thuisbakkers nemen het acht weken lang tegen elkaar op in de strijd om de titel van meest getalenteerde thuisbakker van Vlaanderen.

Huizenjagers

Gepassioneerde makelaars openen in het nieuwe seizoen van Huizenjagers opnieuw de jacht op Vlaanderens verleidelijkste vastgoed én op de titel van beste makelaar.

Iedere week laten drie huizenjagers zien wat ze in hun mars hebben en gaan ze in dezelfde regio op zoek naar het droomhuis voor hun klanten.

Dancing with the Stars

Met Dancing with the Stars brengt VIER dit najaar de meest succesvolle danswedstrijd ter wereld op geheel eigen wijze naar Vlaanderen. In deze uitdagende show loodsen Gert Verhulst en sidekick Jani Kazaltzis bekende Vlamingen door het dansavontuur van hun leven.

Welk koppel waagt zich het verst, durft alles los te gooien en danst zich naar de volgende ronde?

De Slimste Mens ter Wereld

Dit najaar start Erik Van Looy zijn zoektocht naar een opvolger voor Xavier Taveirne. De leukste quiz ter wereld brengt opnieuw dagelijks, van maandag tot donderdag, oneindig veel weetjes, de grappigste filmpjes en een flinke portie spanning naar de Vlaamse huiskamers.

Gert Late Night

Gert en James meren dit najaar opnieuw aan in Antwerpen, in de prachtige schaduw van het Mas. Aan boord van de Evanna ontvangen ze elke week drie bekende gasten en samen met hen maken ze een dagelijkse talkshow waarin alles mag en alles kan.

Lees ook: Stoute meisjes in een klooster en seks met Goedele: dit zien we in het najaar op zender Vijf

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen