Wie is het kleine meisje dat de show stal op de rode loper in Cannes?

Het waren niet de hoofdrolspelers in de film die donderdag alle aandacht kregen op het filmfestival van Cannes. Wel waren alle fotografen geïnteresseerd in een actrice die voor het eerst op de rode loper verscheen.

SGG

Het filmfestival van Cannes draait opnieuw op volle toeren. Donderdag was het de beurt aan de Ierse acteur Barry Keoghan (31) die er samen met zijn medespelers de nieuwe film Bird kwam promoten. Keoghan, gekend van onder meer The banshees of Inisherin en Saltburn, speelt in de nieuwe film het personage ‘Bug’, een zwaar getatoeëerde, arme, alleenstaande vader, die met zijn twee kinderen in een kraakpand woont.

LEES OOK. Zijn moeder stierf aan een overdosis en hij stuurde ooit ongevraagd een auditievideo in: wie is Barry Keoghan, de hoofdrolspeler in ‘Saltburn’?

Maar tijdens het rode loper-event was het misschien wel zijn tegenspeelster die met de meeste aandacht ging lopen. De 4-jarige Jackie Mellor, die de stiefdochter van Keoghan speelt, verscheen voor het eerst op de rode loper in Cannes en kon rekenen op een horde aan fotografen.

Keoghan bukte zich om samen met haar te poseren en haar op haar gemak te stellen. Daarna nam hij haar bij de hand en wandelde hij met haar naar binnen.

© AFP

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER