© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

1 / 7
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Foodtrucks, topmuziek én nieuwe roze chocolade voor het goede doel

Wie vanavond, vrijdag, nog een leuk feestje zoekt, kan zich nog naar De Populier in Zandhoven reppen.

Kristin Matthyssen

Kiwanis Zandhoven serveert er livemuziek van de ambiancegroep Domino en foodtrucks ten voordele van het Revalidatiecentrum Pulderbos, project Colomb18 en beleefboerderij Het Eigen Zijn. Allemaal Zandhovense goede doelen dus. Er zijn lekkere kroketten, croques, Aziatische hapjes en pastoor Alvi maakt zelf Zuid-Amerikaanse snacks in de foodtruck van Colomb18.

Chocolatier Laurens laat in primeur ook de veelbesproken nieuwe roze chocoladesoort ‘Ruby’ proeven, die hij ook in zijn paasassortiment verwerkt. Dus dit jaar voor het eerst roze eitjes zonder kleurstoffen. Naast wit, melkchocola en pure is Ruby een vierde type chocolade, compleet nieuw van smaak. We mochten ook eens proeven, en het is een fruitige chocolade met een zurige toets, vanaf nu ook in de winkel te verkrijgen bij Chocolatier Laurens uit Massenhoven. Zowel de kleur als de smaak zijn afkomstig van de gebruikte cacaobonen en niet van toegevoegde kleur- of smaakstoffen.

Roze chocolade werd in 2017, na dertien jaar productontwikkeling, geïntroduceerd door Barry Callebaut. De chocolade werd ontwikkeld in Frankrijk en in het Oost-Vlaamse Wieze.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER