Rijmenam - Leest

Vierde Provinciale D Antwerpen

Dignef leidt Leest naar overwinning tegen Rijmenam

In de wedstrijd tussen Rijmenam en Leest maakte Thomas Dignef alle doelpunten voor Leest in de 0-4 overwinning.

Dignef opende na slechts twee minuten de score voor het bezoekende team. Dignef bracht in de 44ste minuut Leest op 0-2. Direct na de rust vergrootte Dignef de voorsprong van Leest. Dignef voltooide daarmee zijn hattrick. De uitploeg vond het net nogmaals via Dignef in de 73ste minuut.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Rijmenam één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Leest drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft.

In de volgende wedstrijd speelt Rijmenam uit tegen Wavria B op zondag 21 april om 15 uur. Leest speelt op dezelfde dag een uitwedstrijd tegen VV Duffel.

DOELPUNTEN: 2' Dignef 0-1, 44' Dignef 0-2, 47' Dignef 0-3, 73' Dignef 0-4.

GELE KAARTEN: 30' Jacobs (Leest), 38' Gordts (Rijmenam), 69' Resseler (Leest).