De ravage op Ground Zero na de vreselijke terreuraanslagen van 9/11 in New York City.
Volledig scherm
De ravage op Ground Zero na de vreselijke terreuraanslagen van 9/11 in New York City. © ap

2.400 nieuwe beelden van Ground Zero gevonden op cd-roms

Jon Stewart gaf vorige week een aangrijpende speech voor het Amerikaanse Congres. De comedian nam het op voor de hulpverleners die als eerste ter plaatse kwamen na de aanslagen van 9/11, nu bijna 18 jaar geleden. Archivaris Jason Scott “wou daar nog iets nieuws aan toevoegen”: 2.400 nooit eerder vertoonde foto’s van Ground Zero, gestockeerd op cd-roms.

0 reacties

  1. “Sodom en Gomorra”: foto toont hoe ravers in Nederlandse stad doodleuk orale seks hebben vlak voor café

    “Sodom en Gomorra”: foto toont hoe ravers in Nederland­se stad doodleuk orale seks hebben vlak voor café

    In de Nederlandse stad Utrecht moeten ze nog altijd bekomen van de doortocht van enkele honderden kleurrijke ravers afgelopen weekend. Vooral een hallucinant beeld van een koppel dat schaamteloos een potje orale seks had op het voetpad voor een café, gaat over de tongen. “Er is veel gebeurd wat niet door de beugel kan”, verklaarde burgemeester Sharon Dijksma gisteren over de demonstratie ‘Rave voor de Rafelranden’. “Van seks op straat op klaarlichte dag tot zware geluidsoverlast, blokkades van het verkeer, het niet opvolgen van bevelen van de politie en het plegen van vernielingen.”
  2. Adieu, Maestro: wanneer krijg jij je nieuwe bankkaart? En vanwaar de (verplichte) switch?
    Spaargids.be

    Adieu, Maestro: wanneer krijg jij je nieuwe bankkaart? En vanwaar de (verplichte) switch?

    Houders van een Maestro-bankkaart moeten afscheid nemen van hun oude kaart en krijgen een nieuwe Debit Mastercard of Visa Debit in de plaats. Wanneer is die switch gepland? Wat zijn de verschillen tussen je oude en nieuwe kaart? En wat als je met je oude Maestro een hotel reserveerde, maar ter plaatse aankomt met je nieuwe exemplaar? Drie vaak gestelde vragen, waarop Spaargids.be drie duidelijke antwoorden formuleert.