BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Niels Albert kijkt uit naar duel tussen Van Aert & Van der Poel op de weg: “Die twee gaan mekaar niks gunnen, ze gaan als twee zotten achter mekaar rijden”

5 reacties

  • Ongeveer Precies

    5 jaar geleden
    Nou Roger, als alleen de eerste plaats telt heeft Van Aert het niet best gedaan in zijn voorjaar op de weg. Beetje kort door de bocht om Van Aert zijn prestaties zo te declasseren.
  • Peter Neefs

    5 jaar geleden
    VDP is Nederlands kampioen op de weg , Wout is nog niks op de weg
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Of men nu tweede of zesde bent op de weg heeft geen belang alleen de eerste plaats telt. We zullen zien of VDP meer als 250 km aankan en dan nog met de wereld top mee is, Wout heeft dat al bewezen en mogen de beste winnen.
  • Freddy van Puymbrouck

    5 jaar geleden
    Hij moet er niet naar uitkijken, er zijn inderdaad nog heel wat andere toppers op de weg.Ze zullen beiden moeten laten zien dat ze ook een grote koers op de weg kunnen winnen, waarbij ik de kansen van Mathieu veel hoger schat dan die van Wout!.
  • francois van thielen

    5 jaar geleden
    in de cross zijn er maar 2 renners ,in de klassiekers zijn er meerdere kandidaat winnaar,en ik hoop dat Niels zijn verhaal over het misnoegen van AVDP(en andere) tegen de tijdsverlies van WVA met het losrijden geen bedoeling heeft het publiek te beïnvloeden in hun gedrag