Katy Perry
Volledig scherm
Katy Perry © EPA

Katy Perry en The Weeknd op date gespot

CelebritiesKaty Perry en The Weeknd zijn maandagavond samen in een restaurant in Hollywood gezien. Volgens het blad Glamour leek het erg op een date. De 33-jarige Katy en de 27-jarige Abel Tesfaye, zoals The Weeknd in werkelijkheid heet, liepen niet samen door de voordeur van het Italiaanse restaurant. Ook gingen ze aan het einde van de avond apart van elkaar weer weg.

0 reacties

  1. KIJK. Kanye West-fan belandt plots in de VIP-ruimte naast Bianca Censori en flirt erop los
    Celebrities

    KIJK. Kanye West-fan belandt plots in de VIP-ruim­te naast Bianca Censori en flirt erop los

    Afis Husnain beleefde de avond van zijn leven tijdens het Rolling Loud-festival in Los Angeles. De jongeman belandde plots in het vip-gedeelte van het festival tijdens het optreden van Kanye ‘Ye’ West. Hij mocht van de show genieten aan de zijde van Bianca Censori, Wests vrouw. Afis liet de kans niet liggen om met Censori te flirten. “Blijkbaar vallen naakte vrouwen wel uit de lucht”, zong hij toen Bianca hem passeerde. Er verscheen meteen een lach op haar gezicht aangezien het een verwijzing is naar het nummer ‘Back to Me’ van Kanye West.
  2. “Ze gedroeg zich altijd als een verwend nest”: het bewogen leven van diva Diana Ross, die vandaag 80 wordt
    PREMIUM
    Celebrities
    5

    “Ze gedroeg zich altijd als een verwend nest”: het bewogen leven van diva Diana Ross, die vandaag 80 wordt

    Elke avond kruipt ze om 21 uur in bed, elke ochtend begint ze met een work-out. Diana Ross, die vandaag haar 80ste verjaardag viert, heeft haar wilde jaren achter zich gelaten. De zangeres worstelde een tijdlang met alcohol en pijnstillers en had de reputatie een onuitstaanbare diva te zijn. Wij duiken in haar woelige leven, getekend door twee echtscheidingen en “jaloerse” collega’s. “Stomdronken vloog ze twee dagen de cel in.”