Archieffoto.
Volledig scherm
Archieffoto. © ANP

Thalys voegt nieuwe bestemmingen toe: vanaf 2019 rechtstreeks naar Disneyland vanuit Antwerpen

De hogesnelheidstreinoperator Thalys voegt volgend jaar drie bestemmingen toe aan zijn netwerk in Frankrijk. Vanaf april 2019 zal je vanuit Antwerpen en Brussel rechtstreeks met Thalys kunnen sporen naar Disneyland Parijs en de Parijse luchthaven Roissy-Charles de Gaulle; tijdens de zomer komt er een verbinding met de Zuid-Franse stad Bordeaux. Dat heeft Thalys vandaag bekendgemaakt.

2 reacties

  • johan vankeirs

    6 jaar geleden
    waarom geen rechtstreekse thalys treinen naar het zuiden van frankrijk(cannes-nice)
  • john nauwelaerts

    6 jaar geleden
    van disneyland aan de schelde naar disneyland parijs joepi
  1. 1 op de 3 bijkomende jobs die De Croo creëerde, zijn banen bij de overheid: “Misschien moeten we een beetje op de rem gaan staan”
    PREMIUM
    89

    1 op de 3 bijkomende jobs die De Croo creëerde, zijn banen bij de overheid: “Misschien moeten we een beetje op de rem gaan staan”

    Premier Alexander De Croo (Open Vld) pakt graag uit met de tienduizenden jobs die er tijdens zijn regeerperiode zijn bijgekomen. Maar uit cijfers van de Nationale Bank blijkt nu dat één gecreëerde job op de drie een overheidsjob is. Bart Van Craeynest, hoofdeconoom van VOKA, vraagt zich af of de overheid kan blijven groeien? “Onze overheidsuitgaven zijn al bij de hoogste van Europa. De loonkost is daar een belangrijk deel van.” Wat is het ideale scenario dan wel volgens hem?
  2. HLN ONDERZOEK. 13 eigenaars niet te spreken over luxeappartementen in Knokke: "Ik heb 690.000 euro betaald, maar al jaar geen warm water”
    PREMIUM
    59

    HLN ONDERZOEK. 13 eigenaars niet te spreken over luxeappar­te­men­ten in Knokke: "Ik heb 690.000 euro betaald, maar al jaar geen warm water”

    Geen of slechte elektriciteit, al een jaar géén warm water, geen badkamerkranen, al een onderaannemer failliet én heel veel geld kwijt. Lake District in Knokke, met 166 appartementen van 450.000 tot 1,3 miljoen euro, moest hét paradepaardje van Paul Gheysens en zijn Ghelamco worden. Maar dat vinden 13 eigenaars absoluut niet. “40.000 euro is in rook opgegaan.” Mailverkeer toont dat Ghelamco facturen niet wou betalen, maar volgens het bouwbedrijf is het zélf het slachtoffer en het trekt naar de rechter: “We hebben ernstige gebreken vastgesteld, maar nemen onze verantwoordelijkheid.”
    Knokke