Een screenshot uit de trailer van The Road to Patagonia’, een van de films die aan bod zal komen.© rr

Derde editie van Haven Surf Film Festival vindt dit jaar heel weekend én op twee locaties plaats

Antwerpen -

Surffanaten kunnen deze editie niet enkel terecht in het Zuiderpershuis, maar ook in De Studio. Na het grote succes van vorig jaar vindt het festival van zaterdag 25 mei tot zondag 26 mei plaats. Het weekend start met de Benelux-première van ‘The Road to Patagonia’.

Op zaterdagavond start het filmfestival in De Studio. In samenwerking met De Cinema focust het festival op surffilms met een cinematografische waarde. “We beginnen de avond met de Benelux-première van de bekroonde documentaire The Road to Patagonia,” vertelt Filip Van Moerkercke van de Haven Surf.

“De film vertelt het verhaal van twee vreemden wiens levens voor altijd veranderen wanneer ze elkaar tegenkomen op het surfavontuur van hun leven, waarbij ze liefde, vertraging en vier charismatische paarden ontdekken.”

Zoals de vorige editie zijn er eetkraampjes, maar ook een kunstgedeelte die dit jaar wordt samengesteld door surfer/journalist Veerle Helsen, die ook haar nieuw boek Surf & Art voorstelt. Zowel het boek als de kunstwerken zijn dan te koop.

Tickets zijn beschikbaar via de website van Haven. Je kunt een combiticket kopen voor zaterdag en zondag voor 19 euro. Voor alleen zaterdag 25 mei is het pre-sale ticket 10 euro, en voor alleen zondag 26 mei is het pre-sale ticket 12 euro.

 (ND)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners