© Isosport

Domenico Olivieri: “Er is deze week heel goed getraind, ik kan niet anders dan tevreden zijn”

KRC Genk ontvangt maandag op de voorlaatste speeldag van de Champions’ Play-offs Antwerp. Interimcoach Domenico Olivieri leeft vol vertrouwen toe naar de komst van de landskampioen. “We zullen er met het publiek achter ons vol voor gaan.”

Tom Mas

Olivieri kwam eerst kort terug op de nederlaag van vorig weekend op het veld van Anderlecht. “Natuurlijk waren we ontgoocheld, want er zat meer in”, klonk het. “Nadat we op achterstand kwamen, hebben we een goede reactie getoond. We hebben Anderlecht achteruit geduwd, maar jammer genoeg hebben we onze kansen niet afgemaakt.”

Maandag volgt alweer een nieuw duel, dan komt landskampioen Antwerp op bezoek in de Cegeka Arena. Speelt Olivieri opnieuw met spitsenduo Arokodare-Zeqiri of keert hij terug naar een systeem met één aanvaller? “Dat zullen jullie maandag zien”, glimlachte het Genkse clubicoon. “Beide opties zijn mogelijk. We zijn alleszins klaar voor de komst van Antwerp. Als ik zie hoe we deze week getraind hebben, kan ik niet anders dan heel tevreden zijn.”

“Dat Antwerp moeilijke play-offs kent?”, herhaalde Olivieri onze stelling. “Klopt, maar we gaan hen zeker niet onderschatten. We moeten gewoon naar onszelf kijken en zullen er met het publiek achter ons vol voor gaan. Maar gemakkelijk zal het zeker niet worden, Antwerp komt immers niet naar hier om zich te laten afslachten.”

Geen nieuwe blessures

Op personeelsvlak had Olivieri tot slot enkel goed nieuws te melden. Bryan Heynen, Yira Sor en Luca Oyen komen dit seizoen zoals geweten niet meer in actie, maar voor het overige zijn er geen nieuwe blessures. Aziz Ouattara, die in december uitviel met een blessure aan de adductoren, traint ook opnieuw voluit met de groep. Of hij in deze play-offs nog zal kunnen spelen, valt echter af te wachten.

Aangeboden door onze partners