Natalia in tranen na pakkende radioboodschap van Nathalie Meskens

VideoIn een openhartig gesprek in radioprogramma 'Het Heilig Huis Van Hanssen' op Joe, vertelde Natalia over het leven in het buitenland, haar kinderwens én over vriendschap. Daarvoor had Evi aan Nathalie Meskens gevraagd waarom Natalia zo'n goede vriendin van haar is: "Ik krijg natuurlijk maar heel weinig tijd om uit te leggen hoe fantastisch ik Natalia vind en hoe graag ik ze zie. Het is één van de meest bijzondere personen die ik ken, die ik mag kennen en ik ben heel dankbaar dat zij een vriendin van mij wil zijn", zei Natahalie Meskens aan de telefoon.

  1. Opnieuw Crevits, weer Weyts, of iemand anders? Heel wat partijen azen op post van onderwijsminister
    85

    Opnieuw Crevits, weer Weyts, of iemand anders? Heel wat partijen azen op post van onderwijs­mi­nis­ter

    Heel wat partijen azen op de post van de toekomstig Vlaams minister van Onderwijs. CD&V-voorzitter Sammy Mahdi zegt woensdag het “domein opnieuw in handen” te willen nemen en kijkt bijvoorbeeld in de richting van voormalig onderwijsminister Hilde Crevits. Voor N-VA-voorzitter Bart De Wever mag Ben Weyts zichzelf opvolgen “als hij maar zijn broek aanhoudt”. Dat zeiden ze op een onderwijsdebat van de Directiecommissie van het Katholiek Basisonderwijs (DCBaO) in Antwerpen.
  2. EXCLUSIEF. Belgische wetenschappers ontdekken schadelijke roetdeeltjes in hersenen: “Ze stapelen zich op in belangrijke delen van ons brein”
    PREMIUM

    EXCLUSIEF. Belgische wetenschap­pers ontdekken schadelij­ke roetdeel­tjes in hersenen: “Ze stapelen zich op in belangrij­ke delen van ons brein”

    Elke dag ademen we schadelijke roetdeeltjes in door luchtvervuiling. Dat ze in ons lichaam terechtkomen, wisten wetenschappers al. Maar Belgische onderzoekers aan de UHasselt hebben nu ontdekt dat ze niet alleen tot in onze hersenen raken, ze verzámelen zich daar ook in bepaalde delen. Om welke delen van ons brein gaat het? Wat zijn de gevolgen? En kan je er iets tegen doen? HLN-wetenschapsjournalist Martijn Peters vroeg het aan wetenschapper Kenneth Vanbrabant.