Christina Aguilera wou graag een liedje zingen in een bar, maar werd afgewezen door een fan. “Sorry Christina, ik had je niet herkend.”
Volledig scherm
Christina Aguilera wou graag een liedje zingen in een bar, maar werd afgewezen door een fan. “Sorry Christina, ik had je niet herkend.” © EPA

Christina Aguilera afgewezen door fan: “Ik had haar niet herkend”

MuziekChristina Aguilera (37) heeft een blauwtje gelopen op café. De zangeres vroeg aan het bandje dat speelde of ze mee mocht zingen, maar haar verzoek werd afgewezen. “Ik had haar niet herkend”, verklaart de fan.

0 reacties

  1. Op zijn ziekenhuisbed won Brecht 5 jaar gratis concerttickets, en dat was niet eens het schoonste cadeau van de dag
    PREMIUM
    11

    Op zijn ziekenhuis­bed won Brecht 5 jaar gratis concerttic­kets, en dat was niet eens het schoonste cadeau van de dag

    Vier maanden was Brecht Stevens (36) al aan zijn ziekenhuisbed gekluisterd toen hij woensdagochtend – nota bene tíjdens een nierdialyse – als een van de weinige bellers bij Qmusic binnen raakte en zo winnaar werd van 5 (!) jaar gratis concerttickets. En dat was niet eens het schoonste cadeau van de dag. “Even later kreeg ik van de dokter te horen dat ik ein-de-lijk naar huis mocht. Die gratis kaartjes werden ineens tickets naar mijn vrijheid.”
  2. Hoe Antwerpse dj’s Samm en Ajna toonaangevend zijn rond de nieuwe vibe in de elektronische muziekwereld
    4

    Hoe Antwerpse dj’s Samm en Ajna toonaange­vend zijn rond de nieuwe vibe in de elektroni­sche muziekwe­reld

    The vibe is real. Toegankelijk, emotioneel, vrouwvriendelijk. En - niet onbelangrijk - tijdloos. Het heeft niet eens een overkoepelende naam, het genre dat nu al zeker een jaar als een hoos door de elektronische muziek en haar festivals waait. Melodic house/techno, afro/latin house, organic of deep house,... meerdere vlaggen dekken de lading. Dankzij Sam Bombeeck (33), alias Samm (BE) - al dan niet samen met ‘compagnon de route’ Ajna (42) - onder het Antwerpse label Magnifik Music groeit ook het Belgische gevoel gestaag.