rv
Volledig scherm
© rv

Spar opent kassaloze winkel

In enkele supermarkten van Spar kunnen klanten binnenkort winkelen zonder langs de kassa te passeren. Dat meldt De Tijd op zijn website. Boodschappen zullen afgerekend worden via een app. Het geld gaat automatisch van de bankrekening.

43 reacties

  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    De vooruitgang is niet te stoppen werken wordt binnen enkele decennia volledig overgenomen door automatisatie, of we dat nu willen of niet, jobs, jobs vergeet het maar en alle jobs zijn in vraag te stellen allemaal van kuisvrouw tot dokter.....
  • Joris Vanderaert

    6 jaar geleden
    Het moeten allemaal bijzonder rijke mensen zijn die tijd en geld te over hebben om in de rij te gaan staan. Allicht dezelfde mensen die gaan winkelen als het druk is omdat ze dat gezelliger vinden. Het is normaal dat jobs verdwijnen omdat ze geautomatiseerd kunnen worden, alles wordt daardoor ook goedkoper. Een er ontstaan nieuwe jobs. Sinds de jaren 70 is er gigantisch veel geautomatiseerd, maar vandaag krijgen we de vacatures niet ingevuld. Stilstaan is achteruit gaan.
  • Roland Peeters

    6 jaar geleden
    De Croo wil twee jaar loopbaan onderbreking om bij te scholen,we gaan naar de mogelijkheid vijf jaar niet te gaan werken,mogelijkheid om thuis te blijven na geboorte,enz. Men wil liever niet gaan werken.Als men dan zelf scan gaat is het ook niet goed.
  • Peter Hegge

    6 jaar geleden
    Colruyt weet hoe je moet besparen , geen personeel , niet of weinig poetsen , Neslé onder druk zetten enz.
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Dan ga ik in een andere winkel mijn aankopen doen. Ik dacht dat ze meer jobs willen creëren?