Arendonk - Zoersel

Tweede Provinciale B Antwerpen

Dominant Zoersel te sterk voor Arendonk

Zoersel probeerde zondag de controle te krijgen over de wedstrijd tegen Arendonk. Dat leidde tot een 1-3 overwinning.

Bron: RBFA app

De thuisploeg begon de wedstrijd goed en nam in de 24ste minuut de leiding via Niels Voets. Ilan Paulissen maakte gelijk na bijna een half uur. Zoersel nam de leiding net voor het fluitsignaal toen Steve Bartholomeeussen scoorde. Stef Van Den Langenbergh vergrootte in de 66ste minuut de marge voor Zoersel. Zoersel draaide daarmee de rollen om. Levy Moorkens (Zoersel) kreeg een gele kaart in de 84ste minuut.

Arendonk heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Zoersel vier overwinningen en één gelijkspel heeft.

DOELPUNTEN: 24' Voets 1-0, 29' Paulissen 1-1, 45' Bartholomeeussen 1-2, 66' Van Den Langenbergh 1-3.

GELE KAART: 84' Moorkens (Zoersel).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.