© Bart Leye
Volledig scherm
© © Bart Leye

Vliegvakantie kost gezin plots tot 160 euro extra

Zowel TUI als Thomas Cook rekent voor vliegvakanties deze zomer een forse brandstoftoeslag aan wegens de hogere olieprijs. Hoe hoog die is, hangt af van uw bestemming. Dat berichten de kranten van Mediahuis.

82 reacties

  • linda thinks

    6 jaar geleden
    Karel Van Biezen Vliegtuigtickets zijn voor 93% betaald met belastinggeld ? hoe kom je daar bij ? er is btw op en de prijs van het ticket bestaat grotendeels uit toeslagen zoals landingsrechten kijk eens op bvb connections zoek een vlucht en vraag dan de prijsdetails
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Als je “koopkrachttekort” hebt ga je ofwel staken, ofwel wat minder de grote Jan uithangen maar zaaien naar de zak en gelukkig zijn zonder show op afbetaling.
  • karin hellemans

    6 jaar geleden
    Onzin. Wij boekten en betaalden in februari reis naar NY. Er komt niks bij. Contract is contract.
  • Tony Van den Eynde

    6 jaar geleden
    En daar heb je onze pers weer... "160 € voor een gezin..." vliegen ál die gezinnen dan naar de USA, Mexico of Jamaica? Reken na: de Spaanse costa's 6x2x4 = 48€, Griekenland of Turkije 8x2x4= 64€... géén 160€ dus. En ja, ik maakte het mee dat we (véél) geld terugkregen voor onze vluchten naar Tenerife wegens verlaging van de brandstofprijzen. Bij direct boeken geen toeslag: klopt, maar dan moet je de reissom bij boeking onmiddellijk volledig betalen.
  • michel lauwens

    6 jaar geleden
    als je een fuel protection plan neemt heb je dit niet voor