de rode loper

Bezorgde vragen over Britney en Stromae, maar wat is er van aan?

Britney Spears.© reuters

Wie in BV-land of Hollywood vertoeft, op de rode loper of in de wandelgangen, komt al eens op bezoek in deze rubriek.

Geert Sels

Wat is er aan de hand met Britney?

Het lijkt opnieuw niet zo goed te gaan met Britney Spears. Online circuleren beelden waarop te zien is hoe de Amerikaanse zangeres buiten aan een hotel geholpen wordt door de hulpdiensten. Ze is halfnaakt en heeft een deken om zich heen. Ze houdt een kussen vast.

De feiten deden zich voor in het hotel Chateau Marmont in Los Angeles. Spears had daar met haar vriendje Paul Soliz ingecheckt. Een vrouw die voldeed aan de beschrijving van Spears zou hotelmedewerkers en -gasten lastiggevallen hebben. Maar was ze het ook?

Britney Spears reageerde intussen al met een aantal posts en video’s op Instagram. Daarop toont ze haar gezwollen enkel. Er is dus niets aan de hand met Britney. Met haar voet, daarentegen ...

Wat is er aan de hand met Stromae?

Een jaar geleden blies Stromae alle concerten van zijn Multitude-tournee af omwille van gezondheidsredenen. Op enkele sporadische openbare vertoningen na was het sindsdien stil rond de zanger. Tot iemand nu foto’s van hem op Facebook plaatste. De man toont een selfie naast zijn idool.

De feiten zouden zich voorgedaan hebben in Brussel. De foto wordt druk becommentarieerd. Er worden vooral vragen gesteld bij de korte, grijze haren. “Ik herken hem niet meer, wat is er met zijn gezicht gebeurd?”, vraagt iemand zich af. Iemand anders trekt de echtheid van de zanger in twijfel. Dus: was hij het wel?

Eind vorige maand poseerde een andere fan ook met Stromae, of toch iemand die er voor moet doorgaan. Toen ook al met de opvallende grijze haarsnit. Er is dus niets aan de hand met Stromae. Met zijn kapsel, daarentegen ...

Stromae met grijze haarsnit en een fan.© rr

Wat is er aan de hand met Ryan Gosling?

Voorlopig is er niets aan de hand met de Canadese acteur en regisseur Ryan Gosling. Hij is nog steeds 43 jaar en hij is 1,84 meter lang. En hij heeft twee dochters. En daar zit het ‘em. Want die dochters hebben een invloed op zijn filmkeuzes.

In een interview met WSJ Magazine zegt Gosling dat hij voortaan langer nadenkt voor hij een rol aanneemt. “Ik kies geen rollen meer die me in een donkere sfeer brengen”, zegt hij. Daardoor komt hij in een positievere sfeer terug van de filmset. Twaalf verdiepingen naar beneden springen, zoals in The fall guy, zal hij niet te vaak meer doen. Zelfs al was het met een veiligheidsharnas.

Er is dus niets aan de hand met Ryan Gosling. Maar binnenkort misschien wel.(sgg/mtm/wvb/gse)

Ryan Gosling.© Corbis via Getty Images