photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Voor Roland Liboton is Mathieu van der Poel nu al beste veldrijder aller tijden: “Wat hij doet, is buitenaards”

VeldrijdenWie is de beste crosser aller tijden? Een discussie die zes jaar terug serieus oplaaide, maar Roland Liboton neemt nu bij Wielerflits alle twijfels weg. “Zet Mathieu van der Poel maar op één. Hij is buitenaards.”

32 reacties

  • Pieter De Ruyter

    5 jaar geleden
    Hij is beter dan Nys,want die zag Boom en Stybar naar de weg gaan en Albert was verplicht te stoppen.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Wel in een sport die zich afspeelt op 50.000 km².
  • eric maier

    5 jaar geleden
    Hij stelt gewoon dat hij de beste ooit kan worden, omdat zijn huidig palmares als veldrijder zeer indrukwekkend is. Ook iets dat De Vlaeminck naar voor schoof toen men vroeg wie het record van zijn broer broer Eric kan verbeteren op het aantal WK zeges en andere zaken. Qua inhoud ja, maar er zijn nog vele jaren te gaan en als hij de weg kiest als hoofddoel zal hij niet de beste veldrijder aller tijden worden.
  • robert dumortier

    5 jaar geleden
    Je kan en mag geen generatie verschil vergelijken met elkaar op een bepaald moment hadden we wiel tien renners die konden wereldkampioen zijn van de buitenlanders was er dan geen sprake. leef in de tijd dat we zijn, wand alles is anders het materiaal de voorbereidingen je kunt het niet meer aan elkaar vergelijken maar nu heeft vanderpoel geen enkele tegenkanting het is nu bijna vanaf de vierde plaats dat er verschil begint te komer.
  • Moreno Tecchio

    5 jaar geleden
    De beste word niet bepaald door welke generatie maar hoe uw palmares eruitziet en dat is nog altijd nys hij heeft de meeste overwegingen ooit !