Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen.
Volledig scherm
Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen. © X

Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne

De storing bij Facebook en Instagram is na anderhalf uur opgelost. Gebruikers hebben weer toegang tot de apps, bevestigde Meta-woordvoerder Andy Stone. Een “technisch probleem” lag aan de oorzaak. Elon Musk, de grote baas van X, maakte handig gebruik van de panne om de spot te drijven met zijn rivalen.

  1. Hoe een kleine elektrozaak uit de Kempen meer dan 1.500 gedupeerden maakt: “Die 328 euro voor mijn dampkap ga ik nooit meer terugzien”
    PREMIUM
    22

    Hoe een kleine elektro­zaak uit de Kempen meer dan 1.500 gedupeer­den maakt: “Die 328 euro voor mijn dampkap ga ik nooit meer terugzien”

    Op het eerste gezicht is elektrozaak Lommelen een betrouwbare familiezaak, maar niets is wat het lijkt. In heel het land en daarbuiten hebben zich al meer dan 1.500 gedupeerden gemeld die hun dampkap, microgolf of koelkast bestelden en betaalden, maar nooit kregen. Ook een terugbetaling bleek onmogelijk. Het Antwerpse parket start nu zelfs een onderzoek. “Ik begrijp niet hoe zo’n bedrijf na een tsunami aan klachten kan blijven doorgaan”, zegt gedupeerde Lea Smeuninx (57) aan HLN-consumentenexperte Safia Yachou.
  2. Scholieren uit Mortsel belanden in koud water tijdens kajaktocht: “Plotse sterke stroming deed bootjes omkantelen”
    UPDATE

    Scholieren uit Mortsel belanden in koud water tijdens kajaktocht: “Plotse sterke stroming deed bootjes omkantelen”

    Het kajakverkeer op de Kleine Nete is vrijdagmiddag even stilgelegd. Een groep scholieren van het GTI in Mortsel was er aan het kajakken, maar ter hoogte van de pas aangelegde meander in Herentals liep het fout. Door de sterke stroming belandden er 15 leerlingen in het koude water. Een aantal kinderen hadden onderkoelingsverschijnselen. Eén leerling werd naar het ziekenhuis gebracht met verwondingen aan de arm. “Iedereen is momenteel veilig en wel thuis.”
    Mortsel, Herentals