Khevin en Benny van Global Fashion werden in 2022 als eerste verkozen tot ondernemer van het jaar.© yjs

LEO’s keren terug: inwoners kunnen opnieuw stemmen op favoriete ondernemingen

Sint-Gillis-Waas -

Inwoners kunnen vanaf woensdag opnieuw stemmen voor de leukste economische ondernemingen uit Sint-Gillis-Waas, de zogeheten LEO’s. De prijsuitreiking – mét een nieuwe Lifetime Achievement Award – vindt op dinsdag 8 oktober plaats in GC De Route.

In het najaar van 2022 werden Global Fashion en Kruimels uit De Klinge tijdens de allereerste LEO’s verkozen tot ondernemer en starter van het jaar.

LEES OOK. Eerst een nieuwe outfit kiezen, dan een koffietje drinken: Khevin (32) en Benny (38) combineren kledingzaak met tearoom

“Na het succes van de vorige editie voegen we dit jaar met de Lifetime Achievement Award een nieuwe categorie toe”, klinkt het bij het gemeentebestuur. “Als ondernemer maak je kans op de erkenning als je ouder bent dan 60, nog steeds actief bent of maximaal twee jaar met pensioen bent en minimaal een carrière van dertig jaar achter de rug hebt in onze gemeente. De winnaar moet dus een uitgesproken prestatie of aanzienlijke bijdrage aan het ondernemerschap in onze gemeente hebben geleverd. De etalage van het jaar, die vorige editie werd gewonnen door kledingzaak Foliez uit Sint-Pauwels, wordt dit jaar niet uitgereikt.”

Inwoners van de gemeente kunnen van 15 mei tot 1 juli hun stem uitbrengen. Op dinsdag 8 oktober worden de winnaars bekendgemaakt. “Stemmers maken bovendien kans op een Sint-Gillisse cadeaubon ter waarde van 20 euro”, klinkt het nog. (yjs)

Stemmen kan via www.sint-gillis-waas.be/leos.
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER