Bouwel - Rauw

Vierde Provinciale F Antwerpen

Rauw speelt gelijk in uitwedstrijd tegen Bouwel

Rauw kwam in de eerste helft op een 1-0 achterstand tegen Bouwel, maar in de tweede helft kwam Rauw goed terug. Uiteindelijk werden de punten gedeeld en eindigde het duel op 2-2.

De thuisploeg nam de leiding net voor de rust toen Lander Syen scoorde. Direct na de rust bracht Thomas Adriaensen Rauw langszij. Cedriec Vanherck maakte 1-2 in de 55ste minuut. De gelijkmaker voor Bouwel werd in de 90ste minuut gemaakt door Wout Peeters.

Bouwel heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl Rauw drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Dit was het twaalfde gelijkspel van Bouwel dit seizoen.

DOELPUNTEN: 42' Syen 1-0, 46' Adriaensen 1-1, 55' Vanherck 1-2, 90' Peeters 2-2.

GELE KAARTEN: 67' Cauwenberghs (Rauw), 80' Syen (Bouwel), 86' Quets (Rauw).