© Patrick De Roo

Bestuurder onder invloed en zonder rijbewijs crasht aan tramhalte Meirbrug

Woensdagnacht crashte een auto met daarin drie inzittenden aan de Meirbrug. De bestuurder van de wagen verloor de controle over het stuur en reed drie hekken en een paaltje uit aan de tramhalte. Een passagier raakte lichtgewond. De 22-jarige bestuurder van het voertuig legde een positieve ademtest af en bleek niet te beschikken over een geldig rijbewijs

jtp

Getuigen hadden de auto eerder al opgemerkt toen de bestuurder met een opvallende rijstijl over de Eiermarkt reed. Toen de wagen via de Schoenmarkt naar de Meirbrug reed, verloor de bestuurder de controle over het stuur waardoor het tot stilstand kwam tegen de weginfrastructuur die een tramhalte van de rijbaan afschermt. De wagen reed drie hekken en een paaltje uit.

Twee van de drie inzittenden bleven ongedeerd, de passagier die achteraan in het voertuig zat, raakte lichtgewond. Zij werd ter plaatse verzorgd. De 22-jarige bestuurder van het voertuig legde een positieve ademtest af. Het rijbewijs kon niet ingetrokken worden omdat hij niet over een geldig rijbewijs beschikte. Het voertuig werd getakeld.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER