KVK Tienen - Dessel Sport

Eerste Nationale Voetbal

Dessel Sport beslist duel met KVK Tienen na rust

De eerste helft van de wedstrijd tussen Dessel Sport en KVK Tienen bleef zaterdag doelpuntloos, maar in de tweede helft trok uitploeg Dessel Sport het duel naar zich toe: 0-4.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Jef Coeckelbergs zich gelden toen hij scoorde en Dessel Sport op voorsprong bracht. Terry Kofi Osei-Berkoe vergrootte de marge in de 71ste minuut. Met nog zes minuten te spelen voerde Livio Milts de score verder op voor Dessel Sport. Dessel Sport vond het doel nog een keer, deze keer via Rowi Boons in de 89ste minuut.

In de laatste vijf wedstrijden heeft KVK Tienen drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Dessel Sport één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 52' Coeckelbergs 0-1, 71' Osei-Berkoe 0-2, 84' Milts 0-3, 89' Boons 0-4.

GELE KAARTEN: 32' Michiels (Dessel Sport), 86' Meeus (KVK Tienen).