Zwerfpoezen Rupelstreek is met een standje aanwezig op de huisdierenbeurs.© rr

Happyhond maakt met huisdierenbeurs en wandeling Zwerfpoezen Rupelstreek blij

Hemiksem -

Hondenwandelvereniging Happyhond blaast op zondag 5 mei verzamelen in en rond Depot Deluxe in Hemiksem. Naast een wandeling vindt er ook een huisdierenbeurs plaats. De opbrengst gaat dit jaar naar Zwerfpoezen Rupelstreek.

Al een aantal jaar geven hondenbaasjes uit Hemiksem en omstreken in het voorjaar mekaar afspraak voor een wandeling, gekoppeld aan een beurs voor huisdieren. “Elk jaar koppelen we daar ook een goed doel aan”, vertelt bezielster van Happyhond en groot dierenliefhebber Rita Goossens. “We denken graag ook aan onze andere trouwe viervoeters en kozen daarom dit jaar voor de organisatie van Zwerfpoezen Rupelstreek.”

Die organisatie, net als tal van andere standhouders met producten en diensten, is terug te vinden in Depot Deluxe. Ook andere organisaties die zich ontfermen over asiel- en zwerfdieren zijn aanwezig.

“Daarnaast organiseren we in de mooie, natuurlijk omgeving van de abdij begeleide wandelingen, waaraan je kan deelnemen met of zonder hond. Ook onze tombola, ten voordele van de zwerfpoezen, ontbreekt uiteraard niet. Er is tevens gelegenheid om iets te drinken en te eten.”

Het gebeuren, in en rond Depot Deluxe, Nijverheidsstraat 27, vindt plaats van 10 tot 18 uur. (bar)

Alle info: www.happyhond.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners