Belegger Michael Novogratz verloor met zijn investeringsbedrijf al 120 miljoen euro aan de bitcoin.
Volledig scherm
Belegger Michael Novogratz verloor met zijn investeringsbedrijf al 120 miljoen euro aan de bitcoin. © videostill/ANP

Bekende belegger Michael Novogratz verloor dit jaar al 120 miljoen euro aan de bitcoin, en toch ziet hij de toekomst rooskleurig in

Voor topbelegger Michael Novogratz kan 2018 niet snel genoeg voorbij zijn, want de man verloor dit jaar al 136 miljoen dollar (120 miljoen euro) aan de bitcoin. De cryptomunt tuimelt al het hele jaar de dieperik in, maar Novogratz kijkt naar de rampzalige crash met een roze bril. Hij gelooft zelfs dat de bitcoin een nieuwe recordprijs kan bereiken.

9 reacties

  • Sander Raes

    5 jaar geleden
    David Lievens, iets virtueels als "gebakken lucht" zien is wel heel simpel, waarschijnlijk nooit gedacht aan al de bedrijven die miljoenenfunding krijgen voor een protocol, daar word ook geïnvesteerd in "gebakken lucht" volgens die redenering. Helemaal gek toen de "gebakken lucht" genaamd facebook de "gebakken lucht" genaamd WhatsApp overkocht voor 19miljard dollar.
  • David Lievens

    5 jaar geleden
    Marjan Van Puyenbroeck, daar koop je ofwel aandelen van een bedrijf (staat dus iets tegenover) ofwel handel je in grondstoffen zoals goud of zilver. Alles behalve gebakken lucht dus. De bitcoin daarentegen, dat is niks. Gewoon een hype geweest en enkel mensen die de munt in het begin kochten en slim genoeg waren te verkopen, hebben eraan verdiend. Er zullen er veel meer zwaar aan verloren hebben.
  • An Vanden Bossche

    5 jaar geleden
    Die man is geen belegger, maar een gokker en speculant. De bitcoin heeft niks met een munt, noch met beleggingen of de aandelenbeurs te maken.De benaming zou op zich al verboden moeten worden, want die is misleidend.
  • Ramon Simon

    5 jaar geleden
    Er zijn andere munten die veel goedkoper en sneller zijn, maar de kans dat die mainstream worden is miniem. De waarde van al die munten hangt af van de bitcoin, in die zin zie ik bitcoin graag naar een miljoen gaan. Ik heb hoop voor SPOT coin, daar zit een echt team achter om er een product van te maken plus je krijgt dividenden.
  • Willem Van Kalsteren

    5 jaar geleden
    Je kan het vergelijken met een dagje walibi, het was leuk zeker toen we op die hoge atractie stonden en al dat volk na ons gretig en al watertandend zagen aanschuiven om samen op dat onverwoestbaar Platform van superbeleggers te komen staan. Helaas vandaag staan we terug met de voeten op de grond en beseffen we dat er gewerkt moet worden voor onze centjes. Wat een domper van jewelste na zoveel beurs blunders zijn er toch weer een hele hoop met hun glinsterende oogjes ingelopen.