Tot 200 euro: bezoekers verkopen tickets door vanwege regenweer

Houthalen-Helchteren -

Extrema Outdoor is aan zijn eerste festivaldag begonnen. Hoewel de tickets voor het weekend volledig uitverkocht zijn, zijn er toch nog meer dan 400 tickets te koop op Ticketswap. Meer dan 5.000 bezoekers kochten al een kaartje via de website.

Als u geen tickets voor het driedaagse elektronische muziekfestival kon bemachtigen en toch graag eens wil gaan kijken, kan u terecht op Ticketswap. Festivalbezoekers kunnen er hun ticket doorverkopen. Sommigen gaan aan schappelijke prijzen de deur uit, maar anderen vragen toch ettelijke euro’s meer dan de originele prijs.

© Sven Dillen

Woekerprijzen

Vooral voor zaterdag zijn er veel tickets te verkrijgen. Meer dan tweehonderd tickethouders verkopen hun toegangsticket. Het goedkoopste kaartje kan je voor 75,71 euro kopen, dat is vier euro goedkoper dan de originele prijs. Het duurste kaartje bemachtig je voor 94,26 euro.

Zondag blijkt de meest populaire dag te zijn, want daar is geen enkele ticket voor te verkrijgen via Ticketswap. Enkele weekendtickets zijn ook nog in omloop en dat voor maar liefst 200 euro, terwijl deze normaal 169,50 euro kosten. Holiday tickets staan voor woekerprijzen van meer dan 200 euro te koop. Met deze tickets krijg je ook toegang tot de campingweide en de afterparty’s.

Meer dan 400 tickets staan te koop op Ticketswap. Vermoedelijk door het regenweer.© Sven Dillen

Dat er zoveel kaartjes aangeboden worden, begrijpt de organisatie wel. Zeker gezien de weersomstandigheden. Al benadrukt de organisatie wel dat ze voor de nodige overkappingen hebben gezorgd zodat iedereen droog kan dansen. “De voorbije week zagen we trouwens dat er op Ticketswap vooral heel wat Holiday tickets en kaartjes voor zaterdag en zondag gezocht worden”, aldus woordvoerder Lomme Valkeneers. Die personen kunnen dus zeker eens een kijkje nemen op de website van Ticketswap.(SH)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer