Vrouw boekt onverwacht succes met levensgrote naakte replica van haar vriend: “Iemand bood er meteen 280 euro voor”

De 52-jarige Gail Lyn Bragery uit het Amerikaanse Springfield zit op een goudmijn. De vrouw ging viraal nadat ze voor de grap een levensgrote en volledig naakte replica van haar vriend breide, zodat ze niet alleen hoefde te slapen wanneer hij in zijn eigen woning overnachtte. “Mijn collega’s en vrienden vonden het geweldig, dus plaatste ik de pop online”, vertelt Gail. “Het was een onverwacht succes. Iemand kocht de eerste pop voor 280 euro (300 dollar) en op Ebay kreeg ik al aanbiedingen rond de 460 euro (500 dollar).”

lvdw

Dat Bragery’s pop zoveel succes boekt, is wellicht ook te danken aan de gelijkenis met de Amerikaanse acteur Jason Momoa. “Toen de pop eenmaal afgewerkt was, vond ik dat hij er wel op leek”, vertelt Gail. “En toen ik online vroeg op wie mijn ‘perfecte vriend’ leek, schreven velen ook Jason Momoa.” De Amerikaanse zegt dat ze daarom haar ontwerp probeert aan te passen, zodat de pop meer op de acteur lijkt.

Bragery is alvast van plan om haar ‘perfecte vriendjes’ te blijven maken. “Ik dacht: als er zoveel mensen dit ding willen, dan kan ik maar beter aan de slag gaan.” Ondertussen heeft ze al twee extra poppen gemaakt die ze binnenkort op eBay zal plaatsen. Wie een exemplaar wil, zal dus snel moeten zijn of geduld moeten hebben tot Gail haar voorraad aanvult. “Het duurt drie weken om één pop te maken”, vertelt Gail. “Maar het is het waard. Ik noem ze perfect omdat ze je gelukkig maken en je gezelschap houden. En bovendien reageren ze niet en kan je ermee doen wat je wil.”

Volgens Bragery lijkt haar levensgrote pop op de Amerikaanse acteur Jason Momoa© Variety via Getty Images

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer