Brad Bird brak in Amerika alle records met 'The Incredibles 2'.
Volledig scherm
Brad Bird brak in Amerika alle records met 'The Incredibles 2'. © EPA

'The Incredibles'-regisseur bewaart Oscars op zolder

Het duurde veertien jaar, maar de fan kunnen eindelijk ontdekken hoe het verder gaat met het superheldengezin uit megahit 'The Incredibles'. Regisseur Brad Bird leverde een vervolg af dat in Amerika alle records heeft gebroken.

0 reacties

  1. ▶ Gert Verhulst na zijn interview met Bart De Pauw: “Tegenover mij zat een gebroken man”
    HLN Mediawatchers
    134

    ▶ Gert Verhulst na zijn interview met Bart De Pauw: “Tegenover mij zat een gebroken man”

    “Dit was het interview dat iedereen uit de mediawereld wilde hebben. Elke krant, elk weekblad, elke radio- en tv-zender. Dus als je hoort dat Bart De Pauw na zeven jaar zal komen, dan is dat top. En toen De Pauw aan de tafel zat, zag ik een gebroken man, die zeven heel zware jaren achter de rug heeft”. Aan het woord is Gert Verhulst in de ‘HLN Mediawatchters’-podcast over de meest besproken ‘Tafel van Gert’ ooit. Nog geen twee dagen na de uitzending keken al 532.565 geïnteresseerden. Luister hierboven naar onze podcast de HLN Mediawatchers.
  2. EXCLUSIEF. Eerste gesprek met Eline De Munck als mama: “Ik ben te voet naar het ziekenhuis gewandeld, én terug”
    PREMIUM
    bv

    EXCLUSIEF. Eerste gesprek met Eline De Munck als mama: “Ik ben te voet naar het ziekenhuis gewandeld, én terug”

    Mama én ondernemer zijn. Een fikse uitdaging, maar Eline De Munck (36) gaat ze met verve aan. Vandaag lanceert ze met haar brillenmerk een collectie met Rock Werchter - amper een dikke maand na haar bevalling. “Colette slaapt gemiddeld 18 uur per dag. Er is dus genoeg tijd om wat anders te doen”, vertelt ze in een eerste uitgebreide gesprek over de geboorte van haar dochtertje en haar nieuwe leven als moeder. “We hebben een duurzame oplossing gezocht, met extra hulp in huis.”