RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Spaanse villa van Boudewijn en Fabiola wordt luxehotel: "Dit kán toch niet!"

De Spaanse gemeente Motril heeft volgens Tv Familie beslist dat Villa Astrida, het buitenverblijf van wijlen koning Boudewijn en Fabiola, een luxehotel mag worden. Verrassend nieuws, want na haar dood in 2014 liet het Belgische hof weten dat álle bezittingen van Fabiola naar het Hulpfonds van Koningin Mathilde waren gegaan. "Het Paleis heeft de Belgische bevolking iets voorgelogen", zegt royaltywatcher Thierry Debels in het weekblad.

50 reacties

  • Jean Pollet

    6 jaar geleden
    wat is het probleem ? Gebeurd nu nog dagelijks.Hoeveel geld word er vanuit België versast om daar eigendom te kopen ? die niet worden aangegeven
  • Florent VAN HOOMISSEN

    6 jaar geleden
    Motril is de lelijkste plaats die ik heb gezien op de andalousische kust. Een 5-sterren hotel kan erg mooi zijn, maar als de omgeving het niet is
  • Casami Ab

    6 jaar geleden
    Dat we zoals altijd voorgelogen worden is toch een publiek geheim, onze regering denkt dat we naïef zijn
  • Fenasi Kerim

    6 jaar geleden
    Koningshuis kost teveel geld!!! Voor mij hoeft dat niet! Vind het nutteloos! Weggegooid geld! Ze kunnen dat geld dat ze zomaar geven aan de koningshuis beter in lonen investeren! Mensen komen nu al met moeite rond!
  • piet devlieger

    6 jaar geleden
    Kan de overheid dat huis niet opkopen en daar het hele koningshuis laten naartoe gaan (en blijven) ? Veel goedkoper, daar kunnen ze goedkoop leven en het bespaart zo'n 50 miljoen euro per jaar die ze nu opsouperen. Als er daar plaats is om een hotel met 120 kamers te maken zullen ze zelfs geen reden hebben tot klagen.
  1. PORTRET. Prinses Eléonore (16), de ‘verborgen schat’ van ons koningshuis: “Haar liefdesleven wordt met argusogen bekeken”
    PREMIUM
    Royalty

    PORTRET. Prinses Eléonore (16), de ‘verborgen schat’ van ons konings­huis: “Haar liefdesle­ven wordt met argusogen bekeken”

    “Ze is het toonbeeld van elegantie!” De nieuwe foto’s van prinses Eléonore gingen meteen rond in de Europese pers. Al zal de jongste dochter van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) dat zelf niet zo prettig vinden. De prinses staat bekend als ‘verlegen’, maar kan ook haar mannetje staan. Van een voorliefde voor de zelfverdedigingskunst aikido tot haar peperdure privéschool: portret van een prinses die haar eigen weg zal moeten zoeken. “Ze is geen kind meer dat zich kleedt in wat mama Mathilde heeft klaargelegd.”
  2. Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”
    PREMIUM
    Royalty

    Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”

    Meghan Markle (42) lanceerde zopas haar nieuwe lifestylemerk ‘American Riviera Orchard’, compleet met gouden lepeltjes en ‘rustieke’ potjes confituur, volledig in lijn met haar koninklijke imago. Maar wie de voormalige actrice écht op de voet gevolgd heeft, weet dat ze zeven jaar geleden haar vorige blog, ‘The Tig’, opdoekte. Daarop gaf ze gelijkaardige tips over eten en mode, maar vertelde ze ook nog wat ze écht dacht. Van lof voor haar intussen vervreemde vader tot harde woorden voor prins William: dit zijn de meest opmerkelijke blogposts van Meghan, weer opgevist.