© Jan Vorsselmans

© Jan Vorsselmans

© Jan Vorsselmans

© Jan Vorsselmans

© Jan Vorsselmans

© Jan Vorsselmans

1 / 6
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Jong koppel moet negen opdrachten uitvoeren om huwelijksgeschenk te krijgen

Tot wat een huwelijk leiden kan, als je deel uitmaakt van een vriendengroep als die van Tina Bauweraerts (25) en Dave Coët (33) uit Oostmalle. De twee kregen negen opdrachten uit te voeren. Eén daarvan was: in de krant komen. Dat is met deze gebeurd.

Jan Vorsselmans

Dave werkt in een chocoladefabriek in de Industriezone Malle en Tina helpt in de keuken van ZNA Joostens in Sint-Antonius.

“Onze vrienden zijn echt niet te schatten. Omdat ze weten dat we van dieren houden en er ook ruimte voor hebben, kwamen ze aandragen met twee grote hangbuikzwijnen, vijf eenden en vijf parelhoenen. We hadden al vier kippen, drie katten, twee honden en één konijn. We verzorgen onze beestjes goed, al kost dat wel handenvol geld aan voedsel”, oppert Dave.

In zijn vrije tijd voetbalt Dave onder meer bij FC Charly’s in Oostmalle. Hij is een fervent supporter van FC Antwerp en van de Rode Duivels. “We gaan naar elke thuiswedstrijd van de Belgische voetbalploeg kijken en dan draag ik als enige persoon in het hele stadion een zwart-rood pak met gele das.

“Het was een koud kunstje om een selfie te maken met de Rode Duivels op de achtergrond, want dat was ook één van de opdrachten”, licht Dave toe

Het koppel is er intussen al in geslaagd om daarnaast nog vier opdrachten tot een goed einde te brengen: dansen op een stip tijdens het huwelijksfeest, sokken en onderbroekjes aan een wasdraad hangen, in een foorkraam staan en in pyjama naar de film gaan.

“Nu blijven nog drie opdrachten over: een medley samenstellen - en zingen - met liedjes uit Walt Disneyfilms, met ons hangbuikzwijn Bertha een pint gaan drinken in het dorp, en de buitenramen van onze vrienden lappen”, besluit Tina.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER