Iribarne blijft een seizoen langer bij Maaseik.© Greenyard Maaseik.

Francisco Iribarne blijft bij Maaseik

Francisco Iribarne blijft ook volgend seizoen aan de bak bij Greenyard Maaseik. De 25-jarige Spanjaard knokte terug na een vervelende blessure en wordt daar nu voor beloond.

Het volledige persbericht:

Greenyard Maaseik houdt dus van duo’s: de komst van beide Waremme-beloften Samuel Fafchamps en Pierre Perin was al bekend, met de komst van Alex Saaremaa heeft Renet Vanker er een maatje bij uit Estland.

En we hebben ook een Spaans duo in onze rangen. Vorig seizoen al trokken Miquel Angel Fornes en Francisco Iribarna vaak met elkaar op en ook volgend seizoen zullen ze dat kunnen in Maaseik. Middenman Fornes had nog een contract, Iribarne toonde in de laatste maanden van het seizoen dat ook hij thuishoort op het hoogste niveau.

In de eerste seizoenshelft had de nu 25-jarige Spanjaard af te rekenen met een vervelende blessure, maar na nieuwjaar toonde hij volop zijn capaciteiten als hoekspeler. Iribarne is intussen 25 (°13 juli 1998) en klaar om samen met Greenyard Maaseik een nieuwe stap te zetten op weg naar een trofee in eigen land en naar knalprestaties op Europees niveau in de CEV Champions League.

(krli)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer