“I’m back, bitches”: Walter Grootaers terug in de studio na kankerdiagnose

Walter Grootaers (69) timmert langzaam aan zijn terugkeer naar het podium nadat er kanker bij hem was vastgesteld. Dat blijkt uit een foto die hij deelde op sociale media.

I’m back bitches!” Ofwel: hij is terug. “Toch in de studio, heel snel ook hopelijk overal. Stay tuned!” Walter Grootaers staat dus terug in de studio. Iets wat een tijdje niet mogelijk was nadat er vorig jaar gezondheidsproblemen opdoken. Net voor de zomer werd er leverkanker vastgesteld. De Kreuners trokken er daarna een tijdlang de stekker uit, zodat Grootaers in alle rust behandeld kon worden.

(Lees verder onder de Instagram-post)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In november liet hij tijdens een telefonisch interview op Radio 1 al blijken dat het de goede kant op ging met zijn herstel. “De operatie is achter de rug, en die is goed gelukt. Nu moet ik een tijdje immuuntherapie volgen, maar het ziet er goed uit.” Toen drukte hij ook zijn hoop uit om eind dit jaar of begin 2025 weer op het podium te staan.

LEES OOK. Walter Grootaers geeft update over gezondheid: “Het gaat de goede kant uit”

LEES OOK. Ondanks strijd tegen leverkanker blijft Walter Grootaers op post als stem van ‘Homo universalis’

Intussen is hij wel al te horen op televisie. Daar is hij opnieuw de stem in het spelprogramma Homo universalis op VRT 1.(eadp)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER