© RR

Kontichs dienstencheque- en schoonmaakbedrijf krijgt er weer 86 mensen bij

Het schoonmaak- en dienstenchequebedrijf Group-f uit Kontich neemt zijn Leuvense sectorgenoot Vectro over. De Kontichse firma heeft daardoor 86 werknemers extra. Group-f stelt nu meer dan 1.600 mensen tewerk.

cwil

In de sector van de dienstencheques is er al enkele jaren een zogenaamde ‘consolidatie’ aan de gang. Grote bedrijven nemen kleine bedrijven over. In die trend is Group-f een kampioen. Het bedrijf van Walter Schellekens en Frank Hechtermans heeft in de laatste vier jaar twintig bedrijven overgenomen.

LEES OOK: 1.550 mensen werken bij Group-f: “We hebben twintig bedrijven overgenomen in vier jaar”

Maandag maakte Group-f bekend dat ook het schoonmaakbedrijf Vectro wordt ingelijfd. Vectro blijft voorlopig wel onder zijn oude naam actief. “De overname van Vectro is voor Group-f een mooie kans om opnieuw te groeien”, zegt Frank Hechtermans. “Bij Vectro herken ik zowel bij het personeel als bij de directie dezelfde denkwijze als bij Group-f.”

Group-f heeft zijn hoofdzetel in Kontich, maar heeft intussen vestigingen in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Het bedrijf biedt naast poets- en strijkhulp aan particulieren ook schoonmaakdiensten aan bedrijven aan. Group-f verhuurt ook hoogtewerkers op vrachtwagens.

“Voor dit jaar bereiken we wellicht een omzet van 40 miljoen euro. Het is mijn ambitie om tegen 2020 naar 50 miljoen euro te gaan”, zegt Hechtermans.