AFP
Volledig scherm
© AFP

Goffin moet in halve finale tegen Federer de handdoek werpen door schouderblessure, maar is niet ongerust voor US Open

TennisDavid Goffin (ATP 11) heeft in de halve finales op het Masters 1.000-toernooi van het Amerikaanse Cincinnati na iets meer dan een uur opgegeven met een schouderblessure. De Zwitser Roger Federer (ATP 2) heeft zo zijn ticket beet voor de finale tegen de Serviër Novak Djokovic (ATP 10).

13 reacties

  • dretie munkies

    6 jaar geleden
    Goffin wordt voor het tennis zowat de Tim Wellens van de wielersport : gekwetst zijn als het er echt toe doet !
  • eno de strandzanger

    6 jaar geleden
    Dat zal de tornooileiding leren spelers twee topmatchen op een dag te laten spelen. Dat is vragen voor blessures en verstandige opgaven. Murray moest zich ook al terugtrekken daarvoor. Gelukking zat David niet een kwartier te huilen in zijn handdoek zoals Murray.
  • Sacha VL

    6 jaar geleden
    Ik denk dat Jurgen gewoon jaloers is dat er sommige het talent bezitten om via hun sport goed hun brood te verdienen. Morgen om 6u mag je terug aan het werk beste man, kruip op tijd in je bed zodat je goed uitgerust bent.
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Ik zou je graag eens vijf uur met een hamer zien slaan jurgen en om de paar minuten een sprintje zien trekken. Ik denk dat je arm min of meer verlamd zal zijn en je een doktersbriefje naar je baas zal sturen.
  • erik vercammen

    6 jaar geleden
    @Jurgen Maes - Tennis is een levenstijl, je kan niet eten wat je wil, je hebt om de haverklap training, kracht training, uithoudings training etc! Ook het reizen en steeds in ander bed moeten slapen mag je niet onderschatten. Die gasten zijn bijna 16u per dag bezig met hun sport. Daar gaat uw jonge van 8u niks aan hebben waar je erna gewoon rustig een zak chips voor de tv kunt uitzakken!