Aad de Mos analyseert de Rode Duivels vanop terrasje en suggereert oplossing voor het middenveld

© rr

Aad de Mos vertoeft momenteel op vakantie in het zonnige zuiden maar de Nederlandse ex-coach blijft een voetbaldier en heeft dus ook daar naar de wedstrijd van de Rode Duivels gekeken. Achteraf zette hij vanop een zonnig terrasje zijn WK-analyse op Instagram en geeft hij een tip voor Martinez over de opstelling. Wij vragen ons echter ook af: zou hij die mountainbike van in het filmpje ook aan het herstellen geweest zijn...?

vml

“Het was een schitterende overwinning van de Belgen”, aldus De Mos. “Het was geen geweldig spel maar wel enkele knappe, individuele acties. Proficiat.”

“Eén ding is echter opnieuw gebleken: die 3-4-3 is ongeschikt voor dit team. Dit team moet altijd met drie middenvelders spelen: Witsel, De Bruyne en Dembélé. Dat was fantastisch, zoals je zag in dat halfuur, en dat gaat hen nog succes tegen de grote landen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK:

- Chef Voetbal Ludo Vandewalle: “Echt tevreden mogen de Duivels toch niet zijn”

- 3-0 en toch is onze WK-analist René Vandereycken nog niet overtuigd: “Klasse van Mertens, maar oude pijnpunten keren weer terug”

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen