© if

Shelby Tarawa brengt de hele wereld naar de Wisselfeesten

Het programma van de Wisselfeesten, nu zaterdag 28 juli aan de Geelsebaan in Kasterlee, heeft heel wat variatie in petto. Zo brengt bv. Shelby Tarawa met haar optreden de hele wereld samen op één podium.

Paul Keyenberg

De Wisselfeesten starten zaterdagnamiddag met de talentenjacht 'de Wisselster'. In en rond de Wissel, het parkje aan de Geelsebaan, is er veel kinder- en andere animatie voorzien.

De avondoptredens worden ingeluid door de muzikale openingsparade van de Kastelse fanfare de Kunstminnaars. Als eerste act op het grote podium mogen de bezoekers het Kastelse duo Ella & Laurien verwelkomen.

Nadien is het de beurt aan Whocat, de Steven Troch Band en Shelby Tarawa. De singer-songwriter uit Luik brengt een mix van soul, latin-jazz, pop en ragga en wordt daarbij geassisteerd door bassist Martin Keita en drummer Louis Mergeai. Als Euro-Afrikaanse wordt ze ook beïnvloed door Latijns-Amerika, en meer bepaald Brazilië, het land van de bossa nova.

Na Shelby Tarawa volgen nog Handkerchief en de Booty Rave Residents. De 3AM Wisselparty in De Gieterij sluit deze Wisselfeesten af.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER