James Franco op de première van 'The Disaster Artist' in Spanje.
Volledig scherm
James Franco op de première van 'The Disaster Artist' in Spanje. © EPA

James Franco: “Grootste nachtmerrie aan Oscars te danken”

Een paar weken geleden werd James Franco nog getipt als één van de grootste kanshebbers op een Oscar, maar zijn droom werd deze ochtend tijdens de bekendmaking van de genomineerden volledig aan diggelen geslagen. De Academy zag de 39-jarige Golden Globe-winnaar over het hoofd in de categorie van Beste Acteur, wat volgens insiders vooral te maken heeft met het feit dat vijf vrouwen hem recent beschuldigden van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Opnieuw een bittere pil voor Franco, die in een interview met onze Hollywood-reporter vertelt hoe de Oscars hem zeven jaar geleden al heel wat schaamte en kopzorgen bezorgden.

1 reactie

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Moeten mannen nu ook vrouwen beschuldigen van uitdagend gedrag ? Gedaan met optutten, korte rokjes, weelderige boezems, hoge hakken, met de kont draaien ... of hoe een open verdraagzame wereld ook zonder slag of stoot zichzelf tot fundamentalistisch wangedrocht kan omvormen.
  1. INTERVIEW. Regé-Jean Page, de nieuwe ster van 
 ‘Bridgerton’: “We waren héél goed voorbereid op de stomende scènes”
    PREMIUM
    TV
    2

    INTERVIEW. Regé-Jean Page, de nieuwe ster van ‘Bridgerton’: “We waren héél goed voorbereid op de stomende scènes”

    Bent u ook in de ban van ‘Bridgerton’? Dan bent u zeker niet de enige, want de Netflix-reeks werd wereldwijd al in meer dan 63 miljoen huiskamers bekeken. Hoofdrolspeler Regé-Jean Page (31) werd van de ene op de andere dag een superster, en hij wordt zelfs al getipt als de nieuwe James Bond. De Zimbabwaanse Brit doet er alles aan om het hoofd koel te houden, al is dat volgens hem niet altijd even gemakkelijk: “Al die aandacht is pure waanzin.”
  2. Kersvers grootvader Arnold Schwarzenegger (73) neemt wat gas terug na tweede hartoperatie: “Maar één sigaar per dag, en de koekjes zijn vegan”
    PREMIUM
    Celebrities

    Kersvers grootvader Arnold Schwarzen­eg­ger (73) neemt wat gas terug na tweede hartopera­tie: “Maar één sigaar per dag, en de koekjes zijn vegan”

    Na bodybuilder, acteur, zakenman, vader en gouverneur, mag Arnold Schwarzenegger zich nu ook voor het eerst grootvader noemen. De Oostenrijkse Hollywoodster leeft op een roze wolk sinds de komst van Lyla Maria, het dochtertje van Katherine Schwarzenegger (30) en Chris Pratt (41) dat vorige maand geboren werd. Hij is nog steeds dol op acteren, maar moet het door zijn gezondheid wat kalmer aandoen, vertelt hij in een exclusief gesprek met onze redactrice. ““Als hartpatiënt is het allemaal niet zo evident.”