Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Justin Biebers moeder breekt voet op reis met zoon

Justin Bieber en zijn moeder Pattie Mallette waren samen op een tropische vakantie op de Malediven. Reeds de eerste dag heeft Mallette echter haar voet gebroken. 

1 reactie

  • estelle de groote

    6 jaar geleden
    ben ik nu echt blij dat ik dat verneem!!!!lekker belangrijk
  1. ▶ Stef Wauters maakt uitschuivertje: “Het was middag en ik zei uit pure gewoonte ‘Goeienavond welkom’”
    HLN Mediawatchers
    8

    ▶ Stef Wauters maakt uitschui­ver­tje: “Het was middag en ik zei uit pure gewoonte ‘Goeien­avond welkom’”

    Sommige aandachtige kijkers is het vorige week opgevallen: op dezelfde dag maakten twee van de meest ervaren tv-presentatoren live een uitschuivertje. In het ‘VTM NIEUWS’ van 13 uur opende nieuwsanker Stef Wauters met ‘Goeienavond. Welkom’. ’s Avonds slaagde Kart Vannieuwkerke erin om mee te geven dat het Europees voetbaloverzicht zou gebracht worden door Aster Nzeyimana, die sinds vorig jaar aan de slag is bij VTM. ‘Dat was puur de macht der gewoonte’, vertelt Stef Wauters in de onze podcast ‘HLN Mediawatchers’ die je hierboven kan beluisteren.
  2. Voorbij de kolder van ‘Europapa’ schuilt een beklijvend verhaal: “Op het eerste gezicht lijkt het een blije act, maar...”
    PREMIUM
    25

    Voorbij de kolder van ‘Europapa’ schuilt een beklijvend verhaal: “Op het eerste gezicht lijkt het een blije act, maar...”

    Velen vinden hem een rare vogel met zijn witte bloempothaar en blauwe puntschouders, en er zal tijdens zijn optreden ook een vogel óp het podium staan. Maar voorbij de kolder is ‘Europapa’, de megahit en het Songfestival-nummer van Joost Klein (26), enorm kwetsbaar. Meer zelfs: zijn optreden in Malmö wordt vanavond eigenlijk één groot eerbetoon aan zijn ouders die hij als kleine jongen vaarwel moest zeggen. “Ze denken dat ik een grap ben, maar ik denk niet dat het grappig is.” Een reconstructie.