© Action Images via Reuters

VIDEO. Liverpool-coach Jürgen Klopp en Mohamed Salah begraven de strijdbijl na akkefietje: “Er is geen probleem meer”

Jürgen Klopp gaat na negen jaar Liverpool niet de deur achter zich dichttrekken, terwijl hij ruzie heeft met zijn sterspeler. Op de persconferentie van vrijdag zei de Duitse manager dat de vrede tussen hem en Mohamed Salah getekend is. “We hebben veel respect voor elkaar”, klonk het.

sfk

Dat was afgelopen zondag wel even anders, toen de Egyptenaar op bezoek bij West Ham United tien minuten voor tijd moest invallen. De twee hadden een intense woordenwisselingen. “Als ik nu wat zeg, wordt het vuur”, zei Salah na afloop in de catacomben over het voorval.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Inmiddels hebben de twee de situatie uitgesproken. “Het is opgelost en geen probleem meer”, verzekerde Klopp het journaille in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur. “We kennen elkaar al zolang en respecteren elkaar enorm, waardoor het geen probleem meer is.”

“Natuurlijk zou dit niet gebeurd zijn als we de laatste weken onze wedstrijden hadden gewonnen”, benadrukt de manager, die zijn ploeg recent uitgeschakeld zag worden in de FA Cup en Europa League en zag afhaken in de Engelse titelstrijd. “Lang leken we om drie prijzen te strijden, maar dat was uiteindelijk niet mogelijk. We worden in de Premier League nu waarschijnlijk derde achter twee teams dit het geweldig doen (Manchester City en Arsenal, red.). Als is het mathematisch nog mogelijk.”

Klopp: “Hoop dat we nog wat moois kunnen laten zien”

Klopp, die waarschijnlijk opgevolgd gaat worden door Feyenoord-trainer Arne Slot, hoopt dan ook vooral op een paar mooie wedstrijden in zijn laatste weken als Liverpool-manager. “Ik hoop dat we de komende duels nog wat moois kunnen laten zien na deze superintensieve periode.”

Virgil van Dijk mist zondag mogelijk de thuiswedstrijd van Liverpool tegen Tottenham Hotspur. “Hij heeft afgelopen week niet met de ploeg getraind”, zei trainer Jürgen Klopp op een persconferentie. “Maar het is de bedoeling dat hij vrijdag weer aansluit.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer