© AFP

Joost Klein daalt nog verder bij bookmakers, Israël staat nu op de tweede plek

Na de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival is Joost Klein nog een plek gedaald bij bookmakers. De zanger staat met zijn lied Europapa nu op plaats 8.

De Telegraaf

LEES OOK. The party’s over: Mustii mét vredesboodschap niet naar de finale, Joost Klein haalt het wel

Klein stond donderdag nog op plek 7, maar is intussen ingehaald door de Israëlische zangeres Eden Golan. Zij staat nu met haar lied Hurricane op de tweede positie.

De zangeres lijkt erg populair bij het publiek. In Italië heeft bijvoorbeeld ruim 39 procent van de tv-kijkers donderdagavond op de inzending van Israël gestemd. Met een grote hoeveelheid stemmen voor Israël werd rekening gehouden, maar de overmacht, zoals in Italië is heel groot. Dat is niet onopgemerkt gebleven bij de bookmakers.

LEES OOK. Joost Klein onderbreekt vraag aan Israëlische zangeres over de veiligheid: “Waarom moet ze niet antwoorden?”

Top 10 Eurovisie Songfestival

Op de eerste plek bij de wedkantoren staat nog steeds Kroatië, met een winkans van 41%. Israël (19%), Zwitserland (12%), Ierland (5%), Oekraïne (5%), Frankrijk (4%), Italië (3%), Nederland (2%), Griekenland (1%) en Finland (1%) maken de top 10 af.

LEES OOK. Italiaanse tv maakt per ongeluk bekend dat bijna 40 procent van kijkers op Israël stemde in halve finale Eurovisiesongfestival

LEES OOK. Mustii verrast met verboden politieke boodschap op Eurovisiesongfestival

BEKIJK OOK. Joost Klein gaat in de aanval nu hij zakt bij bookmakers: “Ze denken dat ik een grap ben, maar ik vind het niet grappig”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER