© AFP

Britney Spears treft schikking met vader Jamie na juridisch dispuut

Britney Spears (42) heeft een schikking getroffen met haar vader. Dat melden Amerikaanse media. Daarmee komt een einde aan het juridische dispuut tussen vader en dochter dat al twee jaar duurt.

eadp

Twee jaar geleden trok Britney Spears naar de rechtbank om een einde te maken aan het jarenlange strenge toezicht van haar vader. Als een gevolg van een zenuwinzinking in 2007 stond ze sinds 2008 onder curatele van haar vader, die zich ook ontfermde over haar financiën. Volgens haar advocaat deed hij dat echter niet te goeder trouw, en beheerde hij haar nalatenschap verkeerd en lichtte hij haar op. Iets wat het legale team achter vader Spears ontkende. Alles verliep volgens de regels klonk het daar.

LEES OOK. Vader van Britney Spears geschorst als bewindvoerder, curatorschap voorlopig wel behouden

Toch maakte de rechtbank in 2021 een einde aan het financiële toezicht van haar vader in een spraakmakende rechtszaak. Al betekende dat niet het einde van een juridisch dispuut tussen de twee. Jamie verzocht immers aan Spears om zijn juridische kosten te betalen, die volgens TMZ oplopen tot zo’n 2 miljoen dollar. Daar is nu in alle stilte een schikking in gevonden. Al zou de Toxic-zangeres daar allerminste gelukkig om zijn.

LEES OOK. Britney Spears excuseert zich aan Justin Timberlake voor abortus-fragmenten in biografie

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER