© BELGA

Opnieuw blessurezorgen bij Anderlecht: Anders Dreyer én Kasper Schmeichel vroegtijdig vervangen tegen Cercle

Anderlecht stond bij de rust dan 2-0 voor tegen Cercle Brugge, toch had trainer Brian Riemer de nodige kopzorgen.

Vincent Van Genechten

Anders Dreyer had in de 33ste minuut het tweede paars-witte doelpunt gescoord, maar enkele minuten later moest de Deense aanvaller naar de kant met wat leek op een verrekking in de dij. Na de blessures voor Thorgan Hazard en Yari Verschaeren opnieuw een tegenslag voor de aanval van Anderlecht.

Na de pauze ook geen Kasper Schmeichel meer in doel, wel Colin Coosemans. Die eerste voelde iets en werd uit voorzorg naar de kant gehaald, die laatste speelde in 2020 zijn tot nu laatste wedstrijd in de Jupiler Pro League.