REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Bennett scoort hattrick in slotetappe Giro, eindzege Froome komt niet meer in gevaar

GiroChris Froome is de eindwinnaar van de 101ste Ronde van Italië. De Brit van Team Sky pakt zo zijn derde grote wielerronde op rij. De slotrit was dan weer een prooi voor Sam Bennett. De Ierse spurtbom rekende in de straten van Rome af met Elia Viviani.

26 reacties

  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Glenn Wouters, dan moeten ze ook nooit de drie kilometer regel toepassen, is net hetzelfde. Pech of vallen binnen de laatste drie kilometer is geen tijdsverlies. Maar het is Froome die daarop wijst en men staat op de achterste poten.
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Froome de onsportieve winnaar ! Doping positief en hij mag verder rijden ! Valse coureur !
  • Dirk Brouns

    6 jaar geleden
    Pedro Gonzalez Het product staat op de verboden lijst zo simpel is het. Salbutamol is luchtwegverwijderaar. Wat denk je dat Clenbuterol is of waarvoor het bedoelt is ? Contador remember ? Het is om gewicht te verliezen. Hij hoort daar niet te rijden anders had je Contador ook niet moeten schorsen zo simpel is het
  • chris Scheveneels

    6 jaar geleden
    Als je het reglement toepast zoals het hoort had deze snuiver nooit mogen starten Andere renners worden afgestraft en deze niet Raar maar waar UCI en wada en grote Mafia
  • Alan Janssen

    6 jaar geleden
    Ik vind Froome niet sympathiek... en de actie vandaag benadrukt mijn gevoel.... de slot rit in grote ronden is altijd een reclame/carnavalsstoet maar als je dan alles neutraliseert zeker.... Heb ook twijfels bij zijn onschuld, maar zolang er geen uitspraak is en of bewijs is iemand onschuldig.