ANP
Volledig scherm
© ANP

Nederlandse columnist over Van der Poel: “Wat een decadentie, wat een disrespect. Zo ga je niet met kampioenstruien om”

VeldrijdenDe Nederlandse journalist Thijs Zonneveld heeft zich in zijn column voor de krant Algemeen Dagblad verwonderd over een uitspraak van Mathieu van der Poel. De veldritkoning wist na het Nederlandse kampioenschap niet exact hoeveel nationale plunjes hij inmiddels op z’n palmares heeft staan. “Drieëntwintig jaar oud en nú al niet meer weten hoe vaak je Nederlands kampioen bent geworden. Zo ga je niet met kampioenentruien om.”

60 reacties

  • Eddy De Splenter

    5 jaar geleden
    Louis. VDB is ne Hollander en zal nen Hollander blijven . Waarom altijd de Belgen afbreken Das gelijk de verstappen ook nen Hollander. Het is niet omdat ze in België wonen voor de goedkoop dat ze dan ook nog Belg zijn. Die kijken toch altijd op ons Belgen neer
  • Gino Vandenbussche

    5 jaar geleden
    Hij is de beste ik denk dat een belgische trui hem beter staat lol
  • eric maier

    5 jaar geleden
    Zonneveld is een zeveraar bij momenten, nu vooral. benieuwd hoever hij staat met zijn berg. dat M VDP niet meer weet hoeveel precies hij er heeft, lijkt me normaal. vanaf zijn 9e ongeveer bezig, heeft een enorme verzameling nationale truien. Het is bijna niet bij te houden. Vraag eens aan Lars Boom hoeveel hij er heeft. Die weet het ook niet meer, die heeft ze ook niet geteld. Het zijn er ook erg veel.
  • Adrien Speeckaert

    5 jaar geleden
    Een beetje respect voor zo een groot kampioen (van inderdaad slechts 23) zou eerder op zijn plaats zijn i.p.v. deze jaloerse en gefrustreerde nonsens!
  • Louis Vanarwegen

    5 jaar geleden
    VDP vraag de Belgische nationaliteit aan, je bent immers meer dan 50%belg