Laatste kerstchalets voor Wintersfeer: aanvragen voor 24 november

De gemeente organiseert Boom Wintersfeer van 16 december tot en met 27 december. Van de 18 te verhuren kerstchalets aan verenigingen en handelaars zijn er nog vijf vrij.

Jan Boey

Met de derde editie van Boom Wintersfeer. Van zaterdag 16 december tot en met woensdag 27 december tovert de gemeente de Grote Markt om tot een sfeervol winterdorp. Boom Wintersfeer is aangekleed met typische kerstchalets. Het geheel wordt omkaderd met authentieke decoratie-elementen in een winterlandschap. Dagelijks, met uitzondering van de sluitingsdagen op maandagen 18 en 25 december, is er animatie voorzien.

De verhuring, elektriciteit inbegrepen, voor de ganse periode van Boom Wintersfeer kost per chalet 150 euro als het gaat om een Boomse verenigingen aangesloten bij een gemeentelijke adviesraad. Wanneer die verenging drank- en/of eetwaren verkoopt die ter plaatse genuttigd kunnen worden is de huur 250 euro. Wie niet is aangesloten betaalt 250 euro en wie daarin drank- en/of eetwaren verkoopt betaalt 350 euro huurgeld. De kandidaturen voor de tweede selectieronde worden verwacht tegen vrijdag 24 november 2017. Info bij Kevin Verheyden, 03-880.19.13 of kevin.verheyden@boom.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER